Под лозунга Нямаме повече деца за убиване учителите от 32-ро

...
Под лозунга Нямаме повече деца за убиване учителите от 32-ро
Коментари Харесай

Гневни учители излизат на протест заради убит на пътя ученик

Под лозунга „ Нямаме повече деца за ликвидиране " учителите от 32-ро учебно заведение " Св. Климент Охридски " ще излязат на митинг довечера. Там е учил блъснатият на пешеходна пътека в София 15-годишен Филип.

Училището е посещавал и Явор, момчето, което дружно с приятелката си бе блъснато на пешеходната пътека на бул. „ Сливница ” преди близо половин година.
-->
„ Цялото ни общество, освен ние, губи прелестни младежи. Нашата акция е под наслов „ Пресичам вярно - не ме убивайте ”. Защото ние като учители и цялото ни общество като цяло, би трябвало да се грижим всекидневно и да се самовъзпитаваме да съблюдаваме разпоредбите ”, съобщи пред Нова телевизия директорката на образователното заведение Нели Костова.

Днес съдът гледа мярката на Петър Тодоров, който е упрекнат за причиняване на гибел при възможен предумисъл на 15-годишния Филип, който беше блъснат на пешеходна пътека в центъра на София.

На 2 септември, малко след 21 часа Петър Тодоров блъсна момчето, което е пресичало по улица " Гурко ". Кръвната проба на водача сподели съществуване на над два промила алкохол.

По време на последното правосъдно съвещание стана ясно, че Тодоров се е движил и с превишена скорост - с 88 километра в час при ограничаване от 30 километра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР