Под 1000 болни от Ковид-19 се намират сега в интензивни

...
Под 1000 болни от Ковид-19 се намират сега в интензивни
Коментари Харесай

За първи път от 10 март в Италия пациентите в интензивни отделения са под 1000


Под 1000 заболели от Ковид-19 се намират в този момент в интензивни отделения в Италия. Това се случва за първи път от 10 март насам, когато в страната беше въведена повсеместна изолираност, съобщи Франс прес.

Сега в интензивни отделения са 999 заболели от Ковид-19. Пикът на заболели от болестта, породено от новия ковид, настанени в интензивни отделения беше доближат на 3 април (тогава беше обявено за 4068 души в интензивни отделения в страната).

За последните 24 часа в Италия са умряли нови 179 инфектирани с ковид. Общият брой на смъртните случаи е 30 739. Общият брой на инфектираните в страната е 219 814.

Италия стартира поетапно излизане от изолацията на 4 май. За 18 май е планувано отварянето на музеи и магазини за нехранителни артикули, а съгласно италиански медии тогава може да бъдат отворени и фризьорски салони и заведения за хранене в областите, които не са тежко наранени от епидемията.

Властите не стопират да предизвестяват за риск от втора вълна на болест.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР