Почти 90 процента от новозаразените с коронавируса в Португалия са

...
Почти 90 процента от новозаразените с коронавируса в Португалия са
Коментари Харесай

90% от новозаразените с коронавируса в Португалия са с варианта Делта

Почти 90 % от новозаразените с ковид в Португалия са с. Това заяви Франс прес, като се базира на отчет, оповестен през днешния ден от Португалския институт за публично опазване на здравето.

Преди три седмици делът на инфекциите с разновидността Делта беше 45,8 % от всички новозаразени, а в седмицата до 27 юни той е бил 89,1 %. Заради силнозаразния вид броят на новозаразените в страната надвиши 2000 души за денонощие. Според министъра на опазването на здравето Марта Темиду, в случай че нещата се задържат с такова движение, то този брой може да бъде умножен по две доникъде на юли.
 Правителството на Португалия затваря Лисабон до понеделник поради COVID-19 Правителството на Португалия затваря Лисабон до понеделник поради COVID-19
Поради повишаване на броя на заболелите от COVID-19 в Лисабон държавното управление на Португалия наложи затваряне на района на столицата с ц...

За да забави болестта, социалистическото държавно управление реши предходната седмица да върне вечерния час в 45 общини, измежду които Лисабон и Порто. Днес министърката на опазването на здравето не изключи хипотезата за въвеждане на други ограничения за ограничение на разпространяването на вируса. Паралелно с това Португалия се пробва да ускори темпото на имунизационната си акция и през вчерашния ден беляза нов връх - към 141 000 сложени дози за ден, предава. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР