Почивката с тийнейджъри може да се окаже нещо много проблематично,

...
Почивката с тийнейджъри може да се окаже нещо много проблематично,
Коментари Харесай

Ваканция с тийнейджъри

Почивката с младежи може да се окаже нещо доста проблематично, защото децата в тази възраст са склонни да се бунтуват и обичат да се опълчват за всичко на родителите. Особено, в случай че става дума да прекарат свободното си време дружно.

Но пък не е невероятно ваканцията да бъде осъществена и то по този начин, че всички да останат удовлетворени. Само би трябвало да измислите подобаващи способи, които да завоюват вниманието на тийновете и да ги забавляват задоволително безапелационно.

Ето три хрумвания, които могат да ви свършат работа.

Активно присъединяване

Това е един от ключовете за триумф. Достатъчно е да помолите младежите да ви оказват помощ в избора на място, където да прекарате ваканцията, в резервациите и в намирането на задоволително забавни места в близост или действия, които може да упражнявате там.

Ще видите какъв брой дейни могат да бъдат те, тъй като по предписание младежите обичат да им бъде гласувано доверие и всичко да зависи от тях. Така че ще се впуснат в действителност на драго сърце в основаването на програмата. А и това много ще ви облекчи, защото ще ви спести предварителното изследване и подготовка.

С другари

Ако имате опция (например отивате в личната си вила в планината/на село или наемате цяла просторна къща на плажа), може да позволите на тийновете да поканят по един в действителност доста непосредствен другар, който да показа ваканцията с тях. Разбира се, фамилиите на поканените деца също би трябвало да са съгласни, с цел да се случи това.

Но пък за младежите ще бъде огромна наслада и необикновен спомен да прекарат част от лятото с най-близките си другари. Гарантирано няма да чуете и една неприятна дума от техните усти по време на ваканцията.

Дигитален детокс

Това е по-сложно за осъществяване, само че в случай че го облечете с подобаващите облекла, предлагането ви може да се одобри много задушевно. Може да организирате приключенска почивка, по време на която мобилните устройства са изцяло неразрешени – освен за тях, а и за вас. Ако до момента те не са почивали на палатка, това е добра концепция.

Не е несъмнено, че младежите ще одобряват с ненаситност такова отделяне от света, само че приключенската им душа сигурно ще бъде предизвикана да мисли в тази посока. И в случай че предлагането е задоволително вълнуващо, може би ще го одобряват и вземат участие с наслада.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР