Почитателите на U2 останаха разочаровани, когато групата отмени концерта си

...
Почитателите на U2 останаха разочаровани, когато групата отмени концерта си
Коментари Харесай

Боно загуби гласа си, U2 отмени концерт

Почитателите на U2 останаха разочаровани, когато групата анулира концерта си в Берлин, откакто фронтменът ѝ Боно загуби гласа си.
 Боно от U2 забрани на Тръмп да стъпва на концертите му
Ирландската група извърши няколко песни, когато артистът се извини на множеството с думите: " Мисля, че не можем да продължим. Не би било вярно по отношение на вас ".

На хората в " Mercedes-Benz Arena " бе казано, че ще има къса отмора, само че по-късно пристигна новината, че концертът се анулира. Боно даде обещание организирането на ново шоу.

Някои фенове, представени от Би Би Си, споделят, че Боно обяснил, че димът от машините е повлиял зле на гласа му.

" Боно беше в чудесна форма, имаше превъзходен глас преди шоуто и ние чакахме втората вечер в Берлин, само че след няколко песни той загуби изцяло гласа си - пишат от U2 в изказване. - Не знаем какво се е случило и търсим здравна помощ. "

Прекратеният концерт беше през втората вечер от европейското турне на групата, което стартира на същото място в петък. Когато изгубил гласа си, Боно изпълнявал Red Flag Day - четвъртата ария от началото на концерта. Опитал да извърши и идната ария - Beautiful Day, само че не съумял. Във видео на фен се вижда по какъв начин Боно стартира да кашля и споделя: " Толкова съжалявам ".

" Сигурен съм, че не е огромен, огромен проблем, само че би трябвало да направя нещо. Ако хората желаят да си отидат вкъщи, добре - ще създадем ново шоу за вас различен път. "

Боно споделя, че има потребност от къса отмора, с цел да " разбере какво става ", само че по-късно не се връща.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР