Победната серия на Младен Кръстаич като селекционер на националния отбор

...
Победната серия на Младен Кръстаич като селекционер на националния отбор
Коментари Харесай

Абсолютната серия на Кръстаич с България бе прекъсната от Люксембург

Победната серия на Младен Кръстаич като селекционер на националния тим по футбол на България беше прекратена от Люксембург. Тимът ни приключи 0:0 като посетител в контрола на " Стад дьо Люксембург " в мач, който се игра по време на церемонията по откриването на Мондиал 2022. Това бе първи дуел под управлението на сърбина, в който България не завоюва. Преди това постигнахме три победи - 5:1 над Гибралтар, 1:0 над Северна Македония, 2:0 над Кипър. Все отново Кръстаич продължава да няма загуба, откогато стартира работа през август.

Мачът в Люксембург бе много забавен, макар неналичието на голове. Българският състав игра много по-добре до почивката, като Валентин Антов и Кирил Десподов не улучиха вратата, а в 21-ата мин. Спас Делев вкара гол, само че той бе анулиран поради игра с ръка на нападателя на " Лудогорец ". Отделно вратарят на Люксембург - Ралф Шон, се показа доста добре и избави удари на Десподов - на два пъти, както и на Радослав Кирилов.

През втората част обаче напрежението бе върху нашата отбрана, която не постоянно бе на равнище, както и върху вратаря Светослав Вуцов. В 53-ата мин. пък имахме шанс, защото Флориан Бонер пропусна на празна врата, както и в 60-ата мин. - тогава Боржеш Санчес удари десния непряк дирек.

Контролата бе направена по-интересна и от литовския рефер Манфредас Лукянчукас, който сподели 13 жълти картона, като един от тях бе втори за Данел Сисани (за влизане в краката на Илиан Илиев-младши) и домакините приключиха мача с 10 души.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР