Победната серия на Лудогорец приключи неочаквано на терена в комплекса

...
Победната серия на Лудогорец приключи неочаквано на терена в комплекса
Коментари Харесай

Победната серия на “Лудогорец“ приключи край околовръстното в София

Победната серия на " Лудогорец " завърши ненадейно на терена в комплекса " Царско село " на столичния околовръстен път, където едноименният отбор спря стремежа на първенците и измъкна тъждество - 1:1. До през днешния ден отборът от Разград беше в поредност от шест следващи победи от началото на 2022 година - 5 в шампионата и един за купата на страната.

Срещу новобранеца обаче отборът на треньора Анте Шимунджа трябваше да догонва в резултата, само че съумя единствено да изравни. " Царско село " поведе още в 13-ата мин. Тогава Седрик Каломбо се пребори за центрирана топка в наказателното поле на " Лудогорец ", смъкна я с глава вляво към Лукас Мартинс, който от воле осъществя за 1:0.

Разградчани се пробваха да върнат гола незабавно, само че пропуляха няколко благоприятни условия. Те съумяха да изравнят едвам в 56-ата мин., когато центрирана отляво топка попадна в обсега на непокрития от защитата Оливие Вердон - бранителят на " лудогорец " шутира от въздух и вкара зрелищно попадение. То обаче се оказа само за " Лудогорец ", който по този метод записа и първото си изобщо тъждество в шампионата.

Така " Царско село " препъна и втория кандидат за купата, откакто предходната седмица направи 0:0 и против " ЦСКА-София ". Тези резултати бяха реализирани с новия треньор Стефано Макопи, който размени Андреа Сасарини.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР