Победителката от най-актуалния пети сезон на Фермата Веселка Маринова призна,

...
Победителката от най-актуалния пети сезон на Фермата Веселка Маринова призна,
Коментари Харесай

Какво ще прави Веселка със 100-те бона от Фермата?

Победителката от най-актуалния пети сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че счита да стартира собствен бизнес с премията от 100 000 лв..

" Нали знаете, че подготвени пари се харчат най-лесно, по тази причина желая да ги вложа в нещо и да стартира да изкарвам. Все още не съм решила какъв тъкмо ще е бизнесът, ще се допитам до хора експерти, които схващат от тези неща ".

22-годишната многодетна майка е първата жена победител в шоуто. " Толкова неща се случиха за първи път в петия сезон - жена завоюва, Фермата напусна рамките на малкия екран и се трансформира в книга, неповторим пробив в интернет пространството ", разяснява в изявление продуцентът и водещ Иван Христов. Според него Веселка завоюва поради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите, а в последния конфликт един против различен се изправиха Веселка и Красимир. За победителката финалът се оказа сложен и тя даже проля кръв.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР