Победихме любимия олигарх на Борисов с организаторката на референдума срещу

...
Победихме любимия олигарх на Борисов с организаторката на референдума срещу
Коментари Харесай

Манолова осъди Домусчиев - slava.bg

Победихме обичания олигарх на Борисов с организаторката на референдума против хранилище за рискови боклуци в Пещера Златка Цвеева. Спечелихме делото, заведено против Златка от близката до която е оператор на инсталацията за горене на отпадък в града.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова във видео онлайн във Facebook дружно с ръководителя на Инициативния комитет против мръсния въздух в Пещера Златка Цвеева във връзка излязлото през днешния ден решение на Окръжния съд в Пазарджик.

Вицепремиерът Захариева в качеството си на претендент за народен представител е посетила „ Биовет “ в Пещера през днешния ден за предизборна пропаганда. Това е компанията, която скочи против Инициативния комитет за референдум дали да бъде построено хранилище за рискови боклуци в града, сподели още Манолова във връзка на признанието на вицепремиера Захариева, че на бизнеси като този трябвало да им се оказва помощ и да им се улеснява активността.

Явно вицепремиерът Захариева не се интересува какво мислят жителите на Пещера, какво дишат и какво мислят за тази активност, която е стартирана от страната и от нейния шеф Бойко Борисов. Има потребност от гласове и отишла в „ Биовет “ да събира гласове от служащите и от управлението, разяснява още Манолова.

Тя уточни, че Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ ще бъде до всички елементарни хора като Златка Цвеева и ще ги поддържа в техните дела против околните до властта и против стопански мощните, които ги мачкат и тормозят.
Припомняме, че против Цвеева бяха заведени два желае от компанията на обща стойност 150 хиляди лева – един за 100 хиляди лева и един за 50 хиляди лева

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР