По всичко изглежда, че Григор Димитров вече има своя нов

...
По всичко изглежда, че Григор Димитров вече има своя нов
Коментари Харесай

Григор Димитров вече има нов треньор

По всичко наподобява, че Григор Димитров към този момент има своя нов треньор и това е Данте Ботини. Новината бе доказана и от бащата на Николас Джари, който пък на собствен ред благодари на Ботини за интервала им дружно.

„ Очевидно това е било доста атрактивно предложение, това ни показа Данте. Ясно е, че Димитров му предлага опцията да се върне там, където е привикнал, при елитните играчи “, показа предприемачът Алан Джари във връзка решението на Ботини.

Дългогодишният треньор на Кей Нишикори работи с чилиеца Джари от края на 2019-а година. Реално обаче двамата нямаха огромен късмет за съдействие, защото Джари бе осъден за 11 месеца поради допинг. Той се завърна в игра в последните няколко седмици като в началото Ботини пътуваше с него и съобщи, че е отхвърлил няколко оферти, с цел да помогне на Джари да се завърне измежду най-хубавите.

Само че предлагането на Димитров и много слабият рестарт на кариерата на Джари със загуби на Фючърс шампионати най-вероятно са предиздвикали Ботини да избере новото предизвикателство с българина.

„ Желая на Данте Ботини доста шанс в неговия нов план, който следва. Бяха няколко доста положителни и натоварени месеца, в които научих доста. Надявам се скоро да мога да ви кажа за моя нов екип “, написа в Instagram Джари.

Ботини пък би трябвало към този момент да е в Монте Карло и да стартира работа с Димитров. До момента българинът се приготвяше съвсем напълно физически със своя треньор Себастиен Дюран.
 Григор Димитров към този момент има нов треньор

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР