По време на визита във Вашингтон министърът на правосъдието Крум

...
По време на визита във Вашингтон министърът на правосъдието Крум
Коментари Харесай

Крум Зарков се срещна с координатора на САЩ в борбата с глобалната корупция Ричард Нефю

По време на аудиенция във Вашингтон министърът на правораздаването Крум Зарков се срещна с Ричард Нефю, координатор на Съединени американски щати в битката с световната корупция. Двамата разговаряха за настоящите провокации пред България и района и за опциите да сътрудничим със Съединени американски щати за тяхното превъзмогване. Г-н Нефю удостовери готовността на Съединени американски щати да не престават да поддържат напъните на страната ни за реализирането на нужните промени в региона на върховенството на закона. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването.

 

Ричард Нефю бе назначен на поста от президента Байдън през юли 2022 година, той координира битката против корупцията във всички аспекти на американската дипломация и задгранична помощ.

 

Министър Зарков е в Съединените американски щати в подтекста на срещите на върха за народна власт, инициирани от президента Джоузеф Байдън и взе участие в контактната група, подготвяща втората Среща на върха напролет на т.г.  В рамките на визитата са планувани още срещи в Държавния департамент и Департамента по правораздаване.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР