По време на церемонията за зарадваха феновете на култовия сериал

...
По време на церемонията за зарадваха феновете на култовия сериал
Коментари Харесай

Нов трейлър на El camino - продължение на В обувките на Сатаната

По време на церемонията за зарадваха почитателите на паметния сериал " В обувките на сатаната " () с изцяло нов тийзър на филмовото продължение на историята към Уолтър Уайт и Джеси Пинкман. Макар че тийзърът на El Camino: A Breaking Bad Movie  не разкрива прекомерно доста от кино лентата, едно е несъмнено - Джеси Пинкман (Арън Пол) още е в играта. Само че към този момент е различен – обезобразен, обезверен и изстрадал от нацистите в пандиза. 

От филмовия откъс излиза наяве, че Джеси към момента е в недружелюбност, само че ще претърпи непредвидена промяна. И ще се върне в играта по-решителен, по-безстрашен и въоръжен. Клипът приключва с въпрос зад кадър на незнаен воин: " Готов ли си? ".



Нямам самообладание да видя какво тъкмо ни е приготвил героят на Арън Пол, а и дали Брайън Кранстън ще се завърне в епичната роля на Уолтър Уайт. Това ще стане ясно най-вероятно чак на премиерата през октомври, а до тогава се насладете на дребното видео, което демонстрира, че и във филмовата версия на историята продуцентите са подготвили необикновен. Парчето от филмовия откъс се споделя Black Water и е на бандата Reuben and the Dark.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР