По време на своето управление правителството на Бойко Борисов осигури

...
По време на своето управление правителството на Бойко Борисов осигури
Коментари Харесай

Иванов: Управляващите дължат отговори и работещи мерки за икономическата, инфлационната и здравната криза

" По време на своето ръководство държавното управление на Бойко Борисов обезпечи нужните количества от всички вероятни и утвърдени ваксини. Служебните държавни управления на Румен Радев внасяха оферти в Народното събрание за тяхното даряване на други страни. Ако не беше изпуснато скъпо време за усилване на имунизационната акция, в този момент евентуално нямаше да сме в тази обстановка с вируса ". Това съобщи Александър Иванов от ГЕРБ пред БТВ.

Той бе безапелационен, че главен приоритет на ГЕРБ ще бъде нарастването на приходите на хората, както това се е слечвало по време на ръководството на партията през последните четири години. „ Включително и на пенсиите. Правителството на „ смяната “ даде напълно минимално нарастване на пенсионерите, което инфлацията изяде. Ще желаеме ограничения в тази посока “, съобщи още той.

„ Ще желаеме решения за всички рецесии, които съществуват сега – икономическа, инфлационна, здравна. Българи обедняват и бизнеси затварят порти. Управляващите дължат отговори на българските жители и работещи ограничения “, добави Иванов.

По думите му Бойко Рашков е употребен като пропагандатор по време на предизборната акция. „ Ако има нещо да каже, дано да го каже пред способените органи. Ако го каже пред камерите, ние ще си търсим правата в съда. Рашков дава медийни изяви, изказванията му в никакъв случай не са покрити с обстоятелства. Думите му са безпочвени клюки “, акцентира той.

„ Ние сме за отпадане на зеления документ за всички български жители, откакто той няма да работи за депутатите в Народното събрание. Това е позицията, която ще защитим “, съобщи още Иванов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР