По време на специална операция руските военни унищожиха монтажен цех

...
По време на специална операция руските военни унищожиха монтажен цех
Коментари Харесай

Руското МО: Руските военни унищожиха монтажния цех на ВСУ за производство и ремонт на радари

По време на специфична интервенция съветските военни унищожиха монтажен завод за произвеждане на радари, хранилища за гориво и авиационно оръжие за поразяване на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ Бяха унищожени монтажен завод за произвеждане и ремонт на радиолокационни станции, радиолокационни станции П-18 и зенитно-ракетна система С-300, хранилища за гориво и авиационно оръжие “, се споделя още в известието.

Според военното ведомство на Руската федерация, оперативно-тактическата и армейската авиация, безпилотните летателни апарати, ракетните сили и артилерията на групировките на войските на съветските въоръжени сили също са унищожили жива мощ и техника в 107 района в границите на 24 часа.

„ В донецкото направление частите на Южната група войски, с поддръжката на авиацията и артилерийския огън, усъвършенстваха ситуацията по фронтовата линия и освободиха село Артемовское на Донецката национална република “, показват още от съветското министерство на защитата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР