По време на събитие в Истанбул тази седмица Huawei представи

...
По време на събитие в Истанбул тази седмица Huawei представи
Коментари Харесай

Петте нови продукта на Huawei, които заслужават вниманието ни

По време на събитие в Истанбул тази седмица Huawei показа цяла гама нови артикули, разпределени в пет продуктови категории - сгъваем и обичайни смарт телефони, таблет (с електронно мастило), преносими компютри и слушалки.
 Huawei, Volkswagen и могат ли двете компании да създават електрически автомобили
Какво желае да си купи Volkswagen от Huawei

Сделка за милиарди

Дерек Ю., президент на Huawei Consumer Business за Европа, Канада и Турция, показа, че новите джаджи са част от уговорката на компанията да направи цифровия свят по-достъпен за всеки човек, семейство и организация.

Това е явно и от профила на всеки от показаните артикули, които биха могли да се харесат на в действителност необятна част от потребителите, просто тъй като всеки може да откри нещо в тях.

Huawei Mate Xs 2
 Снимка 578730

Започваме от лъскавия и много атрактивен, следващ сгъваем смарт телефон на китайската марка - Mate Xs 2, който този път е с ултралек и тъничък стъклен корпус, железна рамка и още по-плосък екран.

В разпрострат формат OLED панелът е с дигаонал от 7.8 инча, а при затворен телефон размерът е 6.5 инча, като и в двата случая честотата на освежаване доближава 120Hz.

Акценти телефона са тройната камера с 50-мегапикселов True-Chroma основен датчик и батерията, която е с потенциал от 4600mAh и опция за зареждане с до 66 вата.

Huawei nova Y70 и nova Y90
 Снимка 578734

Смартфоните nova Y70 и nova Y90 се нареждат удобно в междинния клас и оферират атрактивни за избрани консуматори екстри, като мощни акумулатори да вземем за пример.
 Снимка 578733

И двата модела са с 6.7-инчови LCD екрани с много минимални рамки, тройни задни камери, които са ситуирани друго при двата модела и са с разнообразни датчици, само че пък дават обещание “изключителни фотографски благоприятни условия ”.

Y70 се отличава с голяма батерия с 6000mAh, до момента в който при Y90 потенциалът е съвсем толкоз величествен - 5000mAh и зареждане с до 40 вата, при което са нужни единствено 30 минути за реализиране на 50% заряд.

Huawei Matebook D 16 и 16s
 Снимка 578731

Новите преносими компютри Huawei Mate D 16 и D 16 s са особено предопределени за хората, които работят или учат отдалечено, или тези, които избират преносимият компютър им да е с 16-инчов екран за по-приятни кино вечери.

Серията е основана на 12-то потомство процесори Intel Core H-Series, като в пакета влиза и двуканална RAM и SSD.

В случая притежателите на други устройства на Huawei ще могат да се радват на богата интеграция сред устройствата си и по-лесно прекачване на файлове и данни.

Huawei MatePad Paper
 Снимка 578732

MatePad Paper e първият таблет на марката с електронно мастило и наподобява като много комфортна джаджа, която да вземем с нас на плажа или пък на събитие, на което би трябвало да водим бележки.

Екранът е с диагонал от 10.3 инча, а тежестта на таблета е единствено 350 грама.

Добавен е и “шумолящ ” тон при писане, само че допускаме, че главната му роля ще е като средство за четене и устройство, от което да пуснем някой мейл, до момента в който сме на почивка.

Huawei FreeBuds Pro 2
 Снимка 578729

Huawei показа и новите FreeBuds Pro 2, които бяха оповестени за първите слушалки в света с двойна TWS система с висока разграничителна дарба.

Компанията дава обещание до 15% по-ефективна ANC система от предходния модел, както и “безпрецедентно качество на звука в този клас ”.
 Sony LinkBuds S и какво оферират новите слушалки
Sony LinkBuds S - дребни слушалки с огромни упоритости

Изцяло друг дизайн

Звуковата система се състои от два DAC преобразувателя и драйвер с четири магнита, а забавен акцент е интелигентното контролиране на звука съгласно формата на всяко ухо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР