По време на пресконференцията, посветена на финансовите резултати на Tesla,

...
По време на пресконференцията, посветена на финансовите резултати на Tesla,
Коментари Харесай

Мъск: До края на годината всички електромобили на Tesla ще станат автономни

По време на конференцията, отдадена на финансовите резултати на Tesla, Илън Мъск засипа вложителите с положителни вести. Неговата автомобилна компания съумя да осъществя облага две следващи тримесечия, с което сътвори тренд. През 2019 година производството на електрически автомобили ще нарасне 1,5 пъти, а през месец юни Tesla ще показа електрически пикап. И още, към края на още тази година всички електрически автомобили на компанията ще станат изцяло самостоятелни. Но притежателите на тези коли ще би трябвало да изчакат още малко.

Мъск смята 2018 година за най-тежката в своята кариера. Усилията за започването на устойчиво всеобщо произвеждане са му коствали здравето и персоналния живот. Но той е извършил обещаното и в този момент има още по-амбициозни цели. Общият приход за предходната година доближи рекордните $21,4 милиарда, а загубите на компанията, насъбрани през годините, са намалели двойно, а паричните запаси на компанията към този момент са $3,7 милиарда. Мъск добави, че даже и да стартира световна криза, Tesla отново ще създаде с 50% повече електрически автомобили.



В края на конференцията, Илън Мъск сподели, че Tesla интензивно работи върху автопилота на електрическите автомобили. Вече е реализирана акуратност от 99,999% при секване на кръстовища със светофари . Към края на годината ще е подготвен автопилотът Full Self-Driving, който към този момент може да изпреварва постепенно движещите се коли, да поправя маршрута в действително време, да се престроява, да напуща автомагистралите. Друг нов миг е, че автопилотът независимо се ориентира на паркингите и при паркиране, зад кормилото не е нужен човек. Електромобилът към този момент може изцяло независимо да се движи на територията на паркингите.

В края на тази година автопилотът ще бъде подготвен, само че по кое време ще бъде всеобщо внедрен зависи от регулаторните органи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР