По време на ново предаване на живо в блог Лейди

...
По време на ново предаване на живо в блог Лейди
Коментари Харесай

Лейди Гага призна, че заради психични проблеми може да прекрати кариерата си

По време на ново предаване онлайн в блог Лейди Гага засегна тематиката за психологичното си здраве и ненадейно призна пред почитателите, че даже е подготвена да напусне шоубизнеса заради психологични проблеми.

„ Имаше миг, в който си мислех, че в никакъв случай няма да се върна на сцената. Бях толкоз тъжна, че не виждах нищо друго с изключение на мъчителен призрачен сън “, призна изпълнителката, като обаче добави, че любовта и поддръжката на почитателите са ѝ помогнали да излезе от депресията, съобщи tialoto.bg.

„ Искам да ви благодаря, че издържахте това с мен и че ме обичате в цялото ми изкуство. Обичаха ме и като човек. Днес към този момент не се усещам толкоз депресирана. Умът ми се проясни за първи път от доста време “, призна Гага пред почитателите си.

„ Свободата от болката на сцената е същинско лечебно преживяване: мога да танцувам, да пея и да се любувам на публиката, да се любувам на шоуто… И да описвам историите си. Моята признателност към вас ще бъде на сцената! И по този начин на всяко осъществяване! “, даде обещание певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР