По време на кампания почти всеки се упражнява свободно на

...
По време на кампания почти всеки се упражнява свободно на
Коментари Харесай

АБВ: „Булгартрансгаз“ провали всеки значим проект

По време на акция съвсем всеки се упражнява свободно на тематика енергетика. Сектор природен газ е на път да бъде премахнат поради несръчност и задкулисие. Имаме всички учредения да мислим, че с помощта на политически чадър, управлението на държавната „ Булгартрансгаз “ освен провали всеки важен план за газопреносна мрежа, само че на всичкото от горната страна е разходвало милиони евро европейски и държавни средства в нарушаване на законите. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ.

Протестите пред КЕВР могат да бъдат обяснени с два претекста. Първо: от КЕВР рушвети не раздават. Второ: митингите, които се вършат пред КЕВР в този момент, целят да заглушат осъществяването на огромни инспекции, които са подбудени от мое писмо, с което се изисква информация за положението и кредитирането на „ Булгартрансгаз “. Ние няма да оставим нещата по този начин.

Апелираме институциите да си свършат работата, да извършат нужните инспекции и да огласят обстоятелствата.
Настояваме да бъде потърсена лична отговорност от нарушителите.

Българското общество би трябвало да знае какви безчинства са се правили и да се замисли на кого поверява ръководството на страната.
Ако не бъде отстранено това политически конструирано управление на „ Булгартрансгаз “, министърът на енергетиката би трябвало да изясни кой от властимащите през днешния ден го пази. Той персонално или някой му подрежда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР