По време на делото срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн една

...
По време на делото срещу холивудския продуцент Харви Уайнстийн една
Коментари Харесай

Обвинителка на Уайнстийн: Той е с много деформирано тяло

По време на делото против холивудския продуцент Харви Уайнстийн една от неговите обвинителки – актрисата Джесика Ман, направи шокиращо изказване от свидетелската пейка. По думите на актрисата продуцентът бил с доста белези и деформации, в това число и по интимните елементи.

Новината беше бързо оповестена във водещи западни медии, като думите на Ман бяха предадени буквално.

Съдебна рисунка по време на свидетелските показания на Джесика Ман Снимка: Reuters

В свидетелските си показания Ман в детайли споделя за запознанството си с Уайнстийн и манипулативните му способи да я накара да преспи с него.

В един миг актрисата стига до хотелската му стая, където Уайнстийн я насилил.

„ Колкото повече се съпротивлявах, толкоз повече това го ядосваше. Наложи се да симулирам оргазъм, с цел да спре “, споделя Ман очевидно смутена.

Съдебна рисунка по време на свидетелските показания на Джесика Ман Снимка: Reuters

След първичното обезчестяване, Ман решила да стартира връзка с продуцента, основно тъй като „ досега имала лимитирани полови контакти “ и това я предиздвикало да мисли, че може да излезе нещо от такава връзка.

„ Първият път когато видях Уайнстийн изцяло гол си помислих, че е деформиран. Той има извънредно доста белези по тялото, наподобява на жертва на пожар, и няма тестиси “, свидетелства Ман.

При изговарянето на тези думи Уайнстийн, който седи на мястото на подсъдимия, заровил глава в ръцете си и спрял да я гледа.
Харви Уайнстийн: Правех филми за дами и от дами преди да стане съвременно Съденият за полови похищения продуцент се чувствал пропуснат
При различен случай, в който Уайнстийн още веднъж предиздвикал младата жена да вършат секс, след половия акт Ман влезнала в тоалетната и разкрила в кошчето употребена спринцовка. Жената проверила онлайн наличието (което на американските лекарства са инжектиране е изписано на самата спринцовка – б.р.) и открила, че това е лекарство за подкрепяне на ерекция.

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн се изправи пред съда с общо пет обвинявания, измежду които за обезчестяване и полов тормоз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР