По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден
Коментари Харесай

Рецидивист е осъден на затвор за измама

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наказан на затвор мъж за машинация. Това предадоха от пресцентъра на СРП.

На 27.11.2020 година към 18,50 ч. в офис на бул. " Александър Стамболийски “ в гр. София, обвиненият А.М. въвел в подвеждане продавач съветник, като я помолил да му уедри пари и я заблудил, че й дава 74 банкноти с номинал 5 лв. в размер на 370 лв., а в действителност й дал единствено 46 от тях – сума в размер на 230 лв.. Така предизвикал на М.Г. имотна щета в размер на 140 лв.. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото А.М. е осъждан дейно на " отнемане от независимост “ за идентични закононарушения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 211, пр.2, вр. член 209, алинея 1, вр. член 29, алинея 1 б. " а “ и б. " б “ от Наказателен кодекс. В хода на следствието са събрани доказателства за виновността на лицето.

А.М. е признал виновността си и след утвърдено от Софийски областен съд съглашение на подсъдимия е наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 2 години, при първичен " непоколебим “ режим.

Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР