По въпросите на вкуса не бива да има спорове, казват

...
По въпросите на вкуса не бива да има спорове, казват
Коментари Харесай

Тази къща изглежда чудесно, но никой не я иска заради това, което виждат вътре

По въпросите на усета не трябва да има разногласия, споделят някои и е по този начин, тъй като истината е, че хубостта е в окото на гледащия и това, което е привлекателно за едни, може да е непоносимо за други и противоположното.

Същото важи и за една къща в Обединеното кралство, която беше оповестена за продажба и която притегли доста купувачи, само че откакто видяха вътрешността, множеството от тях споделиха единствено „ Не, благодаря “ и подминаха парцела.

Къщата разполага с четири спални, съществена дневна, гараж и идеално поддържана градина. В листата се показва, че парцелът поддържа „ висок стандарт “, само че се оказва, че не всички са съгласни със смисъла на тези думи.

Вярвате или не, интериорът на този на пръв взор съвършено изглеждащ дом е виолетов, в това число стените, килимите, мебелите. Май всичко, в случай че би трябвало да бъдем точни. Колкото и да е влюбен в този цвят, всички са съгласни, че това е просто прекомерно. И по този начин, какво друго е лилаво? Подовете, таваните, завесите, каквото се сетите.

Лилавият цвят е плъзнал на всички места и до момента в който стените може да са лесни за боядисване, съоръжения като вратите на килера могат да бъдат призрачен сън за замяна.

Плочките в банята са бели, само че с лилави флорални елементи от горната страна. И до момента в който самата вана е бяла, подът на банята и стените на ваната са покрити с чорлав виолетов килим.

Въз основа на екстериора човек в никакъв случай не би предположил, че всичко вътре в този дом е лилаво и в случай че бъдещият покупател също не е огромен фен на този цвят, продажбата му няма да е лесна задача.

Къщата е оповестена за 5 милиона $.

И знаете ли кое е най-интересното?

Най-удивителното е, че сътрудникът по недвижими парцели на никое място НЕ СПОМЕНАВА, ЧЕ ЦЯЛАТА КЪЩА Е ЛИЛАВА!!!

Какво мислите за къщата? Бихте ли могли да живеете заобиколени от толкоз лилаво?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР