По традиция всяка година украсяваме коледно дръвче. Повечето избират изкуствена

...
По традиция всяка година украсяваме коледно дръвче. Повечето избират изкуствена
Коментари Харесай

Къде да поставим елхата, ако искаме да привлечем богатство и късмет

По традиция всяка година украсяваме коледно дръвче. Повечето избират изкуствена елха, тъй като не са последователи на всички тези иглички, които в даден миг стартират да падат от дръвчето или има друга причина, поради която са създали този избор.

Всъщност през днешния ден ще ви разкажем къде е добре да поставите коледното дръвче, в случай че желаете да се радвате на пари и шанс през идната година. Това каква ще е вашата елха, го решавате вие, както и цветовете, в които да я украсите.
Къде би трябвало да сложим коледното дръвче вкъщи? Можеш ли да изядеш коледната декорация? Направи си самичък неповторими и вкусни играчки за елхата
Всяка година се чудиш какво да правиш с коледната декорация – къде да я прибереш, кое да запазиш за идващите празници и кое да изх...

Едва ли множеството от нас си дават сметка, че елхата би трябвало да се слага на тъкмо несъмнено място, в случай че желаеме да привличаме обич, пари и шанс. Самото накичване е не по-малко значим обред, към който следва да подходим в действителност отговорно и с внимание.

Според Фън Шуй, в случай че човек желае да усъвършенства материалното си състояние, би трябвало наложително да сложи елхата в югоизточната част на жилището си. Именно това е зоната на благосъстоянието. Преди обаче да стартирате с украсяването на дръвчето, би трябвало да сте изчистили задълженията си, тъй че да започнете начисто. Важно е също към елхата да няма непотребни неща, нито остарели движимости или счупени предмети. Ако желаете по-бързо да забогатеете, не забравяйте някъде всред дървото да скриете банкнота. Това още повече би ускорило самия развой.

Хората, които са в търсене на шанс, би трябвало да слагат елхата в центъра на жилището си. Именно там е съсредоточена позитивната сила. Не споделяме, че това място е идеално за всеки дом, изключително за по-малките, само че в случай че желаете да следвате Фън Шуй вярванията, би трябвало да спазвате разпоредбите.
Кога, къде и по какъв начин се засажда коледна елха
Няма подозрение, същинското коледно дърво в действителност основава съвършената сцена и прави празниците още по-празнични и радостни. Грижете се з...

Заложете на играчките в по-ярки цветове – алено, синьо, жълто. Те са знак на благосъстояние и шанс.

Следвайте тези Фън Шуй правила и доста евентуално през идната година да се сблъскате с повече благоденствие!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР