По традиция след битките в Шампионска лига идва ред на

...
По традиция след битките в Шампионска лига идва ред на
Коментари Харесай

Българско участие, балканско дерби и непредвидими сблъсъци в Лига Европа

По традиция след борбите в Шампионска лига идва ред на втория по мощ европейски клубен шампионат. обаче се разви в последните години и виждаме все по-интригуващи дуели в надпреварата, а ползата на българина е в допълнение засилен и от родното присъединяване там.

В случая не става въпрос единствено за Цървена звезда против Лудогорец , само че и за един от най-перспективните български футболисти. Мартин Минчев утвърждава от ден на ден позицията си в Спарта Прага и наподобява несъмнено присъединяване му в идното извънредно значимо посещение на Глазгоу Рейнджърс.

бонус 200% за спорт в efbet " width= " 100% " src= " https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/10/11/0087549001633953540_big.jpg " />
Глазгоу Рейнджърс - Спарта Прага
Двата отбора са в люта битка за втората позиция (Олимпик Лион си е подсигурил първата), а все още са с еднакъв брой точки. Равенството устройва повече чехите, защото все още имат преимущество в директните дуели, а и ги чака най-малко на хартия по-лесен противник в последния кръг. Коефициентът на за триумф на шотландците е 1,90, до момента в който за победа в интерес на Минчев и компания - 4,30 (равенството е оценено на 3,80).
Мидтиланд - Спортинг Брага 
Разбира се, дуелът сред Мидтиланд и Спортинг Брага също е значим за родния последовател, който стиска палци на Лудогорец. " Орлите " разочароват досега, само че имат късмет да продължат в Европа и чрез третата позиция, за която като че ли ще се бори с датския гранд. efbet предлага коефициент от 2,60 за Мидтиланд, както и надлежно от 2,85 за Спортинг Брага, до момента в който равенството е със ставка 3,50.
Олимпиакос - Фенербахче Злощастна вечер за БГ футбола - ЦСКА и Лудогорец попарени в Европа
ЦСКА ще съжалява доста за изпуснатия златен късмет за победа в Лига на конференциите, откакто " алените " профукаха куп положения...

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на балканското дерби сред Олимпиакос и Фенербахче. Двата отбора се борят яростно за втората позиция, а все още гръцкият гранд има с точка повече. Именно той е определян и за любимец от букмейкърите, като efbet предлага коефициент от 1,85 за Олимпиакос и от 4,40 за турския тим (равенството е с 3,85).
Монако - Реал Сосиедад
Впечатление вършат още няколко дуела сред представители на най-силните европейски шампионати. Сред тях безспорно са този сред Монако и досегашния водач в Ла Лига Реал Сосиедад. Двата отбора играят за трети път в рамките единствено на четири месеца, откакто през лятото играха другарска среща (2:1 за испанския тим), а в предходната им среща от груповата фаза приключиха при тъждество 1:1. Очаква се доста оспорван конфликт, а efbet предлага следните коефициенти: За триумф на Монако - 2,60, за победа на Реал Сосиедад - 2,85, а за тъждество - 3,50.
Галатасарай - Олимпик Марсилия
Ситуацията в група Е също е доста напечена. Там третият Олимпик Марсилия гостува на водача Галатасарай, само че те са разделяни от единствено четири точки все още. При първата им среща не паднаха голове (нулево равенство), само че в този момент се чака тъкмо противоположното. Efbet дава леко преимущество на френския гранд с коефициент от 2,50, до момента в който триумф за турския отбор е оценен на 2,80, а равенството - на 3,25.

бонус 200% за спорт в efbet " width= " 100% " src= " https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/10/11/0087549001633953540_big.jpg " />

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР