По традиция и този път рожденият ден на Слави Трифонов

...
По традиция и този път рожденият ден на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави нае цял салон в ресторант, за да празнува рождения си ден! Получи сантиментален дар

По традиция и този път рожденият ден на Слави Трифонов на 18 октомври мина в камерен кръг без шумни тържества. Причината е освен в желанието му да избяга от показността, само че и в неналичието на житейска половинка. 6 години след раздялата си с някогашната танцьорка от балет " Магаданс " Мартина Огнянова, Трифонов не се е показвал обществено с друга жена.

И тази година, както и на предходните си рождени дни, Дългия предпочел компанията на майка си Здравка, сестра си Петя, брачна половинка й Владимир и племенника Теодор. През ноември 2017 година Трифонов претърпя една от най-големите нещастия в живота си – загубата на татко си Тодор и от този момент спрял да чества в огромни компании.

Тази година Дългия събрал най-близките си хора в един от най-квалитетните рибни заведения за хранене в хотел " Маринела ". За да избегне любопитните погледи, шоуменът наел цялостен салон, където фамилията му се усамотило. Въпреки предизвестието да не му носят дарове, те въпреки всичко избрали един със сантиментална стойност – модерните в последно време за всеки върл меломан винилови грамофонни плочи с творби на обичания му Густав Малер. Шоуменът получил доста дарове в офиса си от рекламодатели и свои фенове. Колегите му също се отчели с подарък, който всяка година все по-трудпно избирали, защото шефът им си имал всичко, написа още " Хотнюз ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР