В сряда във Франция се проведе масово издирване, след като

...
В сряда във Франция се проведе масово издирване, след като
Коментари Харесай

„Безпрецедентно“ издирване във Франция, след като въоръжени лица арестуваха гангстер, известен като „Мухата“, излязоха от затвора, убиха 2 пазачи

В сряда във Франция се организира всеобщо търсене, откакто въоръжена тайфа атакува от засада затвор ескорт и освободи разбойник, прочут като „ Мухата “, убивайки двама пазачи.

Стотици служители на реда са изпратени в Северна Франция в търсене на беглеца Мохамед Амра, който избяга във вторник, когато въоръжени мъже причакваха затворнически микробус, който го транспортираше, като блъснаха кола в него, преди да открият огън по надзирателите.

Министърът на вътрешните работи Жералд Дарманен сподели, че се поставят " невиждани " старания за задържането на Амра и бандата, като 450 чиновници вземат участие в преследването. Министърът изрази вяра, че беглецът и нападателите ще бъдат хванати " през ​​следващите дни. "  

" Използваните средства са обилни ", сподели той пред радио RTL, съгласно Associated Press. " Напредваме доста. "

Екранна фотография от видеонаблюдение демонстрира по какъв начин въоръжени мъже, носещи балаклави, причакват затворнически ван, с цел да ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР