По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов служителят на „Правителствената информационна

...
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов служителят на „Правителствената информационна
Коментари Харесай

Премиерът уволни служител от „Правителствената информационна служба“

По предписание на министър-председателя Бойко Борисов служителят на „ Правителствената осведомителна работа “ Любомир Методиев е освободен от служба откакто удари кореспондентка до могилата Малтепе.

Това става макар, че Методиев сервира през днешния ден обществено своето опрощение, оповестиха от държавната пресслужба.

„ Правителствената осведомителна работа “ не може да си разреши да бъде обвързвана с този инцидент” се показва в прессъобщението.

„ Подобно държание и отношение към представителите на медиите е недопустимо и е в несъгласие с правилата на работа на „ Правителствената осведомителна работа “.

При визитата на премиера Борисов на могилата Малтепе на 18 август Елена Крумова - кореспондент и сътрудник на две столични издания бе ударена от Любомир Методиев при спор с него.

В резултат нейната ръка е шинирана, а болката е била толкоз огромна, че журналистката си потегля от събитието съвсем незабавно по-късно, а по-късно търси лекарска помощ.

Инцидентът не е видян от премиера. Когато по-късно бе запитан от публицисти каква ще бъде неговата реакция на случилото се, той подреди на Методиев незабавно да откри телефона на репортерката и да ѝ се извини.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР