По повод Международния ден на детето - 1-ви юни, учители

...
По повод Международния ден на детето - 1-ви юни, учители
Коментари Харесай

Деца се включват в благотворителен маратон, обединявайки се за повече здравна култура на подрастващите, за опасностите от тютюнопушенето, марихуаната и енергийните напитки

По мотив Международния ден на детето - 1-ви юни, учители по британски език у нас ще провеждат благотворително тичане с техните възпитаници в Южния парк. Събитието има за цел да се съберат средства за лечебна инсталация за деца и за образуване на лекции за повишение на здравната просвета на децата.

Маратонът, наименуван " НЕзависими ", чиято цел е да предизвика у подрастващите настройки против вредите от тютюнопушенето и застоялия метод на живот, нездравословните питиета и зависимостите ще се организира на 01.06.2024г, събота, в Южен парк, като стартовете са в две дистанции: 5 км от 9:00 часа сутринта (7+ години) и 2 км (деца от 4 до 14 години + родител) от 10:00 часа. И за двата старта е добре участниците да дойдат 15 мин. по-рано за загрявка.

Организаторите от Езиков център Бритиш Лаб/ British Lab в София ще дават опция на своите възпитаници, техни другари и близки да избират сред 3 дела, за които да отидат събраните средства от спортното събитие на 1-ви юни - за закупуване на здравна инсталация за детска болница в Бургас, за осъществяване на лекции в разнообразни елементи на България, за информиране за отрицателните резултати от нездравословни вещества, или подаяние към предпазен център за работа с младежи, израстнали в институции.

Маратона " НЕзависими " е проведен с логистичната поддръжка и гостолюбие на " 5 КМ RUN ", група спортни запалянковци, които основават условия за непрофесионално проведено тичане в няколко български града, насърчавайки нова просвета на мислене във връзка с бягането като част от здравословния метод на живот. В бягането " НЕзависими¨ на Бритиш лаб могат да се включат както възпитаниците на школата, по този начин и техни другари и близки, както и всеки, който научи за маратона и избере дейния метод да означи празника. Записването ще става авансово онлайн във Фейсбук страницата на школата и няма такса за присъединяване. Даренията ще бъдат непосредствено по сметката на определената от учениците и участниците идея с съображение " Независими с Бритиш лаб ". Записаните за присъединяване ще могат да гласоподават в особено основана група във Вайбър. Дарението не е наложително.

British Lab е езиков център, който се стреми да дава качествено образование посредством новаторски способи, готови и отдадени преподаватели, и модерни технологии. Освен просветителната задача, центърът интензивно поддържа социално-корпоративната отговорност, насърчавайки учениците си да се ангажират в благотворителни и доброволчески действия. За Коледа, за втора поредна година възпитаници от 11 до 13 години подготвиха дарове за свои връстници от северозападна България. Включват се от време на време в начинания по разчистване и облагородяване на двора на софийско читалище, както и в събития за набиране на средства за лекуване.

Събитие:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР