36-годишен моторист, без книжка за управление на превозното средство, се

...
36-годишен моторист, без книжка за управление на превозното средство, се
Коментари Харесай

Моторист, карал без книжка, е с опасност за живота след челен удар в трактор

36-годишен моторист, без брошура за ръководство на транспортното средство, се удря челно в трактор край Кнежа. За случилото се оповестиха от полицията.

Мотористът е карал с несъобразена скорост. Изгубил е ръководство над мотоциклета, като е навлязъл в нерегулирано кръстовище и се блъснал челно в трактора.

Той е имал удостоверение за ръководство на мотор

Селскостопанската машина е ръководена от 59-годишен мъж. Водачът на мотоциклета е настанен в болница - с заплаха за живота.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

Шофьорът на трактора е пробван за алкохол и опиати. Тестът за алкохол е негативен, а при наркотестването е регистрирано съществуване на бензодиазепини.

Други трима са ранени, измежду които и пожарникар от избавителната акция

Само преди три дни в Перник различен моторист се заби в дирек и почина на място . Инцидентът се случи в обедните часове в региона на „ Църква “, оповестиха от полицията.

Возилото е било записано, а лидерът е имал удостоверение за ръководството му.

Младежът е превозен в болница в София

През миналото денонощие у нас при пътнотранспортни катастрофи един човек е умрял, а 20 души са потърпевши. Общо са станали 15 тежки произшествия.

В София е имало 21 леки произшествия и три тежки пътнотранспортни случая. Четирима души са потърпевши.

От началото на месеца в страната са регистрирани 214 пътни катастрофи с осем умряли и 287 ранени. От началото на годината са станали 2231 произшествия, в които 122 са починали, а 2777 са потърпевши.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР