По-рано това лято, Rockstar Games издадоха така дълго чаканото от

...
По-рано това лято, Rockstar Games издадоха така дълго чаканото от
Коментари Харесай

Rockstar за състоянието на RDR Online

По-рано това лято, Rockstar Games издадоха по този начин дълго чаканото от геймърите обновяване за Red Dead Online, откакто последното такова беше пуснато преди повече от 12 месеца. Действието на Rockstar освен че не беше посрещнато с аплодисменти от общността на играта, а таман в противен случай. Даже се роди концепцията да се същинско заравяне на RDR Online в света на играта.

Причината за това неодобрение беше, че по този начин чаканото обновяване беше много постно и беше като че ли за замазване на обстановката – феновете на Red Dead Onlie упорстваха за деяние от страна на Rockstar от няколко месеца. В края на предходната седмица от студиото внесоха въпреки всичко някакво обяснение тук и направиха значимо заричане – ново наличие за играта ще има още тази година. Rockstar изясняват, че си има справедливи аргументи да не са дейни във връзка с RDR Online. Това е преди всичко почналата работа по Grand Theft Auto VI. Втората причина се явява работата по в допълнение наличие за GTA Online, онлайн съставния елемент към GTA V. Макар и да не звучи доста заслужено по отношение на общността на Red Dead Online, въпреки всичко Rocstar се движат в посока към парите – където е и по-голямата общественост.

Независимо от това, Rockstar дават обещание – ново наличие за играта ще има. „Заедно със специфичните сезонни събития и усъвършенствания, ориентирани към общото показване, ние планираме надграждане на основата на в този момент съществуващите модели и да прибавим тази година задачите Telegram, вместо да доставяме огромни тематични обновления, сходно на предните години“, пишат основателите на играта.

Настоящите ежемесечни събития ще продължат да включват настоящето наличие, както и кооперативните задачи с история, дружно със спортните Showdown.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР