По примера на иновативни световни практики във финансовата сфера и

...
По примера на иновативни световни практики във финансовата сфера и
Коментари Харесай

Пощенска банка създава модерни центрове за потребителско кредитиране

По образеца на новаторски международни практики във финансовата сфера и с цел да отговори на упованията на модерните консуматори, Пощенска банка влага в основаването на нови центрове за потребителско кредитиране. Първите центрове „ Моменто “ са с извънредно съвременен дизайн и се намират на равнище -1 в Paradise Center и на равнище 0 в Sofia Ring Mall. Банковото финансиране в „ Моменто “ натъртва на удобството, бързината и самостоятелния метод, като се употребяват цифрови решения и в тях не се правят касови интервенции и преводи. Екип от висококвалифицирани експерти съветват клиентите, с цел да им дават действителни и съответни решения, напълно съобразени с техните потребности. Новите центрове са част от тактиката на банката за развиване на новаторски канали за финансиране, с цел да се реализира стабилно потребителско прекарване. Те са разумно продължение на стартиралата през 2016 година услуга за консултиране и продажби от мобилните банкери на банката – „ Банкери Насреща “, която за доста къс интервал се трансформира в значителен генератор на нов бизнес в ритейл сегмента.

„ За нас удовлетворяването на потребностите на нашите клиенти е от най-голям приоритет и ние се стремим да намерим най-хубавото за тях решение. Затова сътворяваме профилирани центрове от нов вид, които дават бързо потребителско финансиране на естествена цена. Нещо, което несъмнено липсваше на пазара в България. В тях предоставяме оптимално улеснени процеси, съчетани с висока експертиза, експедитивност на обслужване и улеснение. Наш непрекъснат блян e да сътворяваме съвременни артикули, които са атрактивни и носят действителна добавена стойност на клиентите ни. Вярваме, че „ Моменто “ е точно такова решение “, разяснява Румен Радушев, шеф ръководство „ Индивидуално банкиране и различни канали “ в Пощенска банка.

В центровете „ Моменто “ специалистите на Пощенска банка оферират с изключение на богатото портфолио от потребителски заеми на банката и напълно новия експресен потребителски заем „ Моменто “. Клиентите могат да аплайват както за потребителски заеми с рента, започваща от 4.65%, според от самостоятелния им профил и потребности, по този начин и за новия артикул. Само в центровете „ Моменто” клиентите могат да получат утвърждение за потребителски заем до 40 000 лева в границите на най-много 40 минути. Потребителите сами избират по какъв начин да получат парите си по към този момент утвърден от банката заем − по открита банкова сметка да изтеглят в брой от най-близкия офис на банката или да изтеглят от всеки един сътрудник на Western Union в страната с превод с преференциална за България услуга на ниски цени от 5 до 30 лева, според от сумата.

Новият потребителски заем „ Моменто − без спомагателни условия “ за финансиране до 20 000 лева със период на погашение до 84 месеца − е без такса за кандидатстване, без условие за превод на работна заплата, без наложителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща заема. Единственото, което клиентът заплаща, са месечните вноски, като да вземем за пример за заем от 2 000 лева клиентите биха могли да заплащат месечна вноска от 40 лева, а за 10 000 лева единствено по 199,99 лева на месец. Посочените вноски са примерни и могат да варират. В новите центрове с изключение на за потребителски заем клиентите ще могат да аплайват и за кредитни карти.

Стратегията на банката е да продължи да влага в марката за новаторско потребителско кредитиране „ Моменто “ с нови офиси на основни местоположения, които не оперират с кеш и вършат потребителско прекарване съвременно и атрактивно. Очаква се идващите нови офиса да бъдат открити до края на годината.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР