По повод публикацията във вестник Марица“ и електронния сайт на

...
По повод публикацията във вестник Марица“ и електронния сайт на
Коментари Харесай

Общината: Реагираме на всеки сигнал за транспорта

По мотив обявата във вестник „ Марица “ и електронния уебсайт на изданието „ Системата на " Индра " хем лъже, хем краде “ Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ извърши обстойна инспекция на цитираните в публикацията рейсове.

 Според отчета на специалистите от предприятието, които обслужват билетните автомати, в рейса по линия №12 с регистрационен номер РВ 2540 МВ не е имало проблем с автомата за продажба на билети. При инкасирането на същия рейс след привършване на неговата работна промяна е открито, че в касата няма пари. Служебният бон за касово извеждане демонстрира наличност от 0 лв.. Дневният финансов доклад, който се генерира и изпраща към Национална агенция за приходите, също демонстрира 0 лева

Поради обстоятелството, че за рейса по линия 26 не е посочен съответният номер, не бе допустима такава подробна инспекция.

„ Благодарим на медиите за сигналите, които подават, само че чакаме фактологията в тях да подхожда на истината, с цел да може да реагираме оптимално бързо в полза на пловдивчани, които употребяват услугите на градския превоз “, разяснява шефът на Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ инж. Борислав Кръстев.

Той подсети, че все още билети от автомати могат да се закупуват по автобусни линии 4, 12, 25, 26 и 113. Предстои поетапното въвеждане на услугата и за другите автобусни линии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР