По повод появилия се клип, който голяма част от медиите

...
По повод появилия се клип, който голяма част от медиите
Коментари Харесай

Шеф Петров с остър коментар за скъпите пържоли на морето: Толкова ме е срам

По мотив появилия се клип, който огромна част от медиите разпоространиха по какъв начин семейство консумирало пържоли за 650 лв., началник Борис Петров излезе с изострен комента във фейсбук, видя  Plovdvi24.bg. Ето какво написа известният готвач:

" Толкова е тъжно да живееш сред простаци "

Грях ли е да работиш с качествени артикули на място, цялостно с простаци?

Тъй като от известно време се върти един клип с едно ромско семейство, което яло пържоли за 350лв. за кг говеждо и с празните си глави ги вършим известни и плюем по всичко благо и родно, качвам тук две фотоси от магазин на месо в София за такива, които са ходили на ресторант единствено на някоя женитба и други, дето назовават и столовата ресторант.

Мили господа папуаси, за които и пържолите в Лидъл по 25 лева са скъпи прецизирам: на клипа се чува ясно, че ядат селектиран Ри Бай, евентуално Блек Ангъс Небраска USA. Цената на това месо е 200лв. за кг в магазина както в България, по този начин и е цяла Европа (Австралийското и Японското са още по-скъпи).

Надценката от 75%, която го прави 350лв., е даже ниска, в случай че сложите всички налози и осигуровки. На един ресторант облагата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо. Защо не си го поръчате в Гърция, с цел да видите какъв брой ще коства там.

Само че там ядете скариди-лайнарки по 5лв и викате на ниска цена. (Поръчката на клипа в Гърция ще е към 1600лв. не 600лв)

Престанете към този момент да се вършиме на неандерталци, че ми става толкоз позор.

Качвам ви и още по-скъпо месо, което в магазина е 440 лева за кг.

В МАГАЗИНА, НЕ В РЕСТОРАНТА!

Страшно е да живееш сред простаци, самотно е и доста тъжно.....

Не желая да съм юрист на измамите по Черноморието, само че случая не е подобен, той просто демонстрира, какъв брой глупави и първосигнално мислещи хора живеят към нас. Те са подготвени да полеят с катран всеки...

Нищо чудно на следващия ден приключилите Харвард на Хот Дог и учените на русенско варено да назначат инспекции в " горкият " ресторант, тъй като да работиш с качествени артикули в тази страна е грях!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР