По повод изявлението ми в петък, чух много думи. Лъжливи,

...
По повод изявлението ми в петък, чух много думи. Лъжливи,
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна за референдума и цитира президента Же...

" По мотив изказването ми в петък, чух доста думи. Лъжливи, съществени, смешни, страхливи, всевъзможни думи. Но в този момент желая да чуете думите на първия демократично определен президент - Желю Желев. Те са произнесени през 2012 година ", написа в персоналния си фейсбук профил водачът на " ИТН " Слави Трифонов и показа свое изявление с президента Жельо Желев. 

В петък Слави Трифонов разгласи, че желае референдум, с цел да каже народът желае ли България да стане президентска република, или да остане парламентарна.

" Аз видях политическата система от вътрешната страна и ще ви кажа следното. Там има главно лицемери, неистини, корупция, задкулисие, интриги и мъчителна жадност за власт. Това видях и мисля, че аз не съм политик. Мисля също, че освен би трябвало да се разбие моделът ГЕРБ, а би трябвало да се разбие моделът на цялата настояща политическа система ". Това съобщи в особено изказване водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Темата бе коментирана и от Асен Василев от " Продължаваме Промяната ":

" Първо да се схванат Слави Трифонов и Ива Митева дали президентска или полупрезидентска, само че не мисля, че това по някакъв метод ще усъвършенства положението на българските жители и българската стопанска система. Не мисля, че е на дневен ред изобщо ".

„ Парламентарната република буксува. Това, което предлага Трифонов, не може да стане съгласно Конституцията. Той е един от отговорните за боксуването на българската република. Миналата година той имаше цялостната опция да сформира държавно управление и провали всичко ”, разяснява тематиката за референдума и съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР