По отношение на руския посланик Митрофанова от Демократична България имаме

...
По отношение на руския посланик Митрофанова от Демократична България имаме
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Плащането в рубли на руския газ е провокация, имаме договор, той трябва да се спазва

" По отношение на съветския дипломат Митрофанова от " Демократична България " имаме единна позиция, че тази дама би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата след всички скандални изявления, които направи ", съобщи депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров в студиото на " Денят ON AIR ".

Неговото мнение е, че светът би трябвало да види, че България е безусловно на европейските и натовските позиции и няма съмнения при нас.

" Ние сме част от света, който желае мир и прекъсване на войната. Даването на военна помощ ние го преглеждаме като част от възобновяване на мира ", добави Димитров.

По думите му на всички европейски държавни управления в изискванията на война им е мъчно.

" Войната съставлява повишаване на редица артикули, проблеми. Не е чудно, че никой от опозицията не желае да ръководи сега ", разяснява той.

Депутатът счита, че е по-добре да има една кандидатура за шеф на Българска народна банка, само че постът е доста виновен и всичко се случва пред хората.

" Това, че има конкуренция е един прекрасен знак и се надявам да бъде определен по-добрият претендент и ръководството на Българска народна банка да бъде на равнище ", уточни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Той съобщи, че доста държат на еврозоната, тъй като това е част от укрепването на българката финансова система и изобщо мост за повече вложения и развиване.

" Плащането на съветския газ в рубли е провокация, тъй като България има контракт до края на годината и той би трябвало да се съблюдава. Нито едната от двете страни не би могла да го променя. Хранилищата би трябвало да бъдат цялостни още лятото, с цел да сме готови за спешни обстановки ", заключи депутатът от Демократична България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР