По отношение на изборите ние също имаме нашия принос. Наблюдавал

...
По отношение на изборите ние също имаме нашия принос. Наблюдавал
Коментари Харесай

Министър Зарков: МС и ЦИК трябва да действат заедно на изборите

По отношение на изборите ние също имаме нашия принос. Наблюдавал съм изборните процеси в качеството на участник и едно от нещата, които постоянно са проблем, са връзките сред Министерски съвет и Централната изборна комисия, които би трябвало да работят дружно. Това сподели на брифинг служебният правосъден министър Крум Зарков, съобщи Агенция " Фокус " .

По думите му този път те бяха на извънредно положително равнище и това се отрази до степен такава, че имаме доказателство за добра свършена работа.

" Всички политически сили признаха резултатите от изборите. Появилите се закачки с машините и възможното им пипане, бяха опровергани с помощта на прозрачността на министрите на вътрешните работи и електронното ръководство. По отношение на " Капитан Андреево», където също имахме принос, доколкото там се слагат доста тежки юридически въпроси, свързани с анулация на нормативни актове. Ако там не беше реализиран триумф, нямаше да можем да повдигнем тематиката за Шенген, което се случи и което опроверга всички тези, които се съмняваха в решителността на кабинета по това отношение ", сподели още Зарков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР