Прави впечатление, че в последно време водещите на Търси се“

...
Прави впечатление, че в последно време водещите на Търси се“
Коментари Харесай

Меги от „Търси се“ трупа пачки като „духовен гуру“

Прави усещане, че напоследък водещите на „ Търси се “ Меги Димчева и Нели Хаджийска, са се впуснали в проучването на тайните на духа. Само три месеца, откакто Хаджийска потърси духовните учители на родните звезди, колежката й Меги се зае да разкрива тайните на духа. Нещо повече – тя даже става нравствен гуру и има намерение да провежда сбирки, на които дава упътвания на хората по какъв начин да се свързват със себе си благодарение на медитация и музика, което несъмнено няма да е гратис.

 

Меги е получила прояснение, че доста хора изгубили връзката със себе си и тъкмо тя може да им помогне. За задачата към този момент е написала голям брой текстове, с които ще оказва помощ на своите почитатели да медитират в търсене на своето същинско Аз. Освен това на сбирките си ще демонстрира йога практики, ще спомага за свързване на клиентите си с детето в тях, за което ще й оказва помощ нейното лично дете – 9-годишният й наследник Константин, почитателите й ще зареждат кристали с сила и всичко гореизброено ще става благодарение на известни български песни, изпълнени онлайн. Първата колекция е през юни и водещата към този момент продава билетите за вход. Цената е 70 лв. за място. Димчева чака сред 80 и 90 души на срещата, което значи сред 5600 и 6300 лв. доход единствено от това събитие.

Как се е родила концепцията за тези духовни практики? Това станало след 3 години страдалчество, призна в „ Преди обед “ по БиТи Ви известната тв водеща. В рамките на упоменатия интервал от време тя първо изгубила татко си, по-късно майка й се разболяла тежко, а най-после проблеми със здравето имал и синът й. Когато нещата се успокоили, Меги внезапно почнала да изпитва болки в цялото тяло, за които лекарите нямали пояснение. Общувайки с разнообразни хора, в това число с учителката си по йога, звездата осъзнава, че около всичките си отговорности е изгубила връзката със себе си. Решава да тръгне по нравствен път, с цел да я открие, с вяра, че това ще й подскаже тъкмо от какво има потребност, с цел да се усеща добре.

 

Мъжът й Иво й подарил слушалки, с цел да си пуска музика, защото от дълго време била престанала да слуша обичаните си части. Веднъж водещата си пуснала песента на Любо Киров „ Усеща се мощ “ и се разплакала. След това описала възприятията и мислите си, които се били породили, до момента в който слушала песента. Продължила и с други части и точно тези текстове, които тогава написала, счита да употребява като основа за медитациите със своите почитатели.

 

Що се отнася до болките в тялото, те продължавали до през днешния ден, само че не ги изпитвала от самото начало, както преди. Усещала ги главно когато изпитвала отрицателни страсти или когато в нейно наличие се повдигали неприятни тематики.

 

Изхождайки по логиката на тези две „ звезди “, всеки втори българин, с цел да не кажем, че безусловно всеки, може да бъде нравствен гуру, тъй като няма човек, чийто живот да не е бил разтресен от нещо. Повече от явно е, че след Алекс Гърдева, тези двете са следващите шарлатанки, които са си повярвали, или даже и да не са, по този начин го играят, с цел да оберат парите на така и така бедния, само че пък за сметка на това доста доверчив българин.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Меги Димчева Нели Хаджийска „ Търси се “ духовен гуру семинари
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР