По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови

...
По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови
Коментари Харесай

Изпитателен срок вместо затвор за наркодилър от Варна

 По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна, съдът постанови наказване за 23-годишният Ф.М. Мъжът благ притеглен като обвинен за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс.

Подсъдимият ще търпи наказване " отнемане от независимост “ за период от три години, изтърпяването на което се отсрочва с пет години изпитателен период, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна. Направените по делото разходи в размер на 239,79 лв., ще бъдат заплатени от него в интерес на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна. Това не е първа присъда за младия варненец. Той е добре прочут на органите на реда и осъждан.

През август 2020 година обвиненият бил тестван от полицейски чиновници, изпълняващи своите служебни задължения. По време на инспекцията, Ф.М. непринудено предал плик, съдържащ суха тревиста маса, и още три по-малки пакетчета със същото наличие. Експертната информация посочила, че конфискуваното вещество е марихуана с общо тегло 47,68 грама.

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР