По нареждане на украинската национална енергийна компания Укренерго днес в

...
По нареждане на украинската национална енергийна компания Укренерго днес в
Коментари Харесай

В Киев продължават спешните прекъсвания на електроснабдяването

По разпореждане на украинската национална енергийна компания " Укренерго " през днешния ден в Киев не престават незабавните спирания на електроснабдяването, заяви в телеграм столичната градска администрация, представена от Укринформ. 

Агенцията напомня, че през вчерашния ден съветските войски нанесоха удари по инфраструктурен обект в Киевска област. " Укренерго " разпореди на регионалните си клонове да лимитират потреблението на ток в столицата и региона, а също по този начин в Черниговска, Черкаска и Житомирска област. 

Вчерашните графици за режим на тока в Киев за стабилизация на зареждането към този момент не са настоящи. Поради обилни повреди и несъответствия в енергийната система е допустимо спиранията да траят по-дълго, предизвестиха управляващите.

Ако след сходно стабилизационно изключване не бъде подаден ток, жителите би трябвало да алармират посредством специфичен чат, а от различен чат могат да получат информация за вероятен токов режим.

Градската администрация насочи молба към жителите на Киев да употребяват електрическа енергия умерено, изключително в пиковите часове сутринта и в късния следобяд. Бизнес потребителите са призовани да лимитират външното осветяване на офисите, заведенията за хранене и моловете. 

" Укренерго " подреди през днешния ден на своите регионални поделения да лимитират електроснабдяването на консуматори от разнообразни категории във всички райони от страната. Това заяви във фейсбук пресслужбата на компанията, добавя Укринформ.

Тази заран диспечерският център на " Укренерго " изпрати до операторите на съответните разпределителни мрежи инструкции за размерите на рестриктивните мерки и съответни графици за промишлените консуматори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР