По-миналата събота гигантско плюшено мече присъства в студиата на всички

...
По-миналата събота гигантско плюшено мече присъства в студиата на всички
Коментари Харесай

Операция „Плюшено мече” събра музикални звезди в подкрепа на таланти

По-миналата събота гигантско плюшено мече участва в студиата на всички излъчвания по bTV. Акцията беше в поддръжка на програмата " Скритите гении на България ", която набира средства за младежи в неравностойно състояние и им оказва помощ да открият своето предопределение. Част от акцията беше и благотворителен концерт-изложба „ Музика през обектива”, на който пяха и обичани звезди на България.

На сцената се качиха група „ Джеръми”, Михаела Филева, Прея, Рафаел и още лица от шоуто „ Гласът на България”.

„ Каузата в действителност е доста добра, тъй като става въпрос за подкрепяне на деца, които са артистични, само че нямат опция да развият своите гении. Тъй като ние самите сме актьори и сме минали по този път да се опитваш да правиш нещо и да инвестираш в себе си и своите умения, ние мислим, че точно от хора като нас би трябвало да идва поддръжка за деца, които желаят да станат актьори или изобщо за всички надарени деца”, сподели вокалистът на „ Джеръми” Ерсин Мустафов.
„ Операция плюшено мече ”: Как можеш да подариш заслужен живот Ден на Плюшеното мече в ефира на bTV
Ерсин е едно от лицата запечатано на фотосите на фена фотограф Петър Попов. Той решил да се включи в идеята, като подари цяла сбирка от свои черно-бели фотографии.

„ Приятел от учебно заведение участваше в благотворително събитие към тази акция позаинтересувах се, споделих: Toва е тъкмо това, което желая аз да направя от съвсем година. Въобще светът е доста дребен и щастливите случайности се подреждат, с цел да се случат хубави неща”, безапелационен е Петър.

„ Аз съм доста щастлива, че към идеята се сплотиха ужасно доста хора от България, тъй като това демонстрира, че положителните хора не са малко. Почти всичко, с което боравим, ни е дарено, някой ни го е подарил или измайсторил за нас. Това са хора, които се припознават в нашите каузи и в нашата идея, и вземат решение, че могат да допринесат за нея, което е нещо красиво”, съобщи Михаела Стойкова, създател на интервенция „ Плюшено мече”.

Водещите на bTV Новините Лиляна Боянова и Денислав Борисов също бяха част от концерта-изложба " Музика през обектива ".

„ Операция „ Плюшено мече” е една страхотна и доста друга самодейност. Всички знаем какъв брой доста са акциите, които в действителност вършат положително, само че като че ли са епизодични, случват се един път. А интервенция „ Плюшено мече” трансформира освен настоящетo – трансформира бъдещето. Това е една инвестиция в бъдещето, интервенция „ Плюшено мече” е една инвестиция в доброто”, Денислав Борисов.
Да помогнем на „ Скритите гении на България ” Кампанията дава късмет на деца в неравностойно състояние да развият дарбите си
„ Мечето е част от огромното семейство на bTV. За това за нас е доста значимо да бъдем тук и да продължим да поддържаме идеята на скритите гении на България, да продължаваме да сбъдваме детски мечти”, уточни и Лиляна Боянова.

Ако към момента не сте съумели да помогнете на „ Скритите гении на България”, може да го извършите с SMS на номер 17777 с текст DMS TALANTI.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР