По-малко от три седмици след дебюта на легендарния кикбоксьор в

...
По-малко от три седмици след дебюта на легендарния кикбоксьор в
Коментари Харесай

Гьокхан Саки с нова битка в UFC още тази година

По-малко от три седмици след дебюта на именития кикбоксьор в клетката на UFC, организацията разгласи завръщането на Саки в осмоъгълника за борба с Халил Рантрий в UFC 219, планувано за 30-ти декември в Лас Вегас.

Саки (1-1 в UFC), нееднократен първенец по кикбокс, се завърна в спорта след 13-годишна пауза. През 2004-та година той дебютира в света на смесените бойни изкуства със загуба, само че предишния месец се завърна победоносно, откакто нокаутира Енрике да Силва в първия рунд в събитието на UFC в Япония. Това бе първа победа на Саки в света на бойните спортове от 2015-та година насам, тогава той завоюва кикбоксова среща в Дубай, с цел да усъвършенства професионалния си връх на 83 победи и 12 загуби.

Рантрий (6-2) ще влезе в тази борба, откакто записа две следващи победи с нокаут над Пол Крейг и Даниел Джоли през тази година. 27-годишният играч в полутежка категория беше и финалист в 23-ия сезон на "The Ultimate Fighter " през 2016-та година.

От Ultimate Fighting Championship към момента не са оповестили кой мач ще оглави събитието в Лас Вегас. Бойната карта за момента включва срещите сред Доминик Круз и Джими Ривера, Синтия Калвило и Карла Еспарза, Карлос Кондит и Нийл Магни, Луис Смолка и Матеус Николау.

Дейна Уайт: WWE няма да разреши на Брок Леснар да се бие в UFC
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР