По-малко от седмица преди предсрочния парламентарен вот, лидерът на Възраждане

...
По-малко от седмица преди предсрочния парламентарен вот, лидерът на Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов: Ще подкрепим само кабинет с мандата на Възраждане

По-малко от седмица преди предварителния парламентарен избор, водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов гостува в „ Здравей, България ”. Той съобщи, че единственият кабинет, който биха подкрепили, е кабинет с мандата на „ Възраждане ”.

„ Нашата цел е да убедим оптимален брой хора да гласоподават за „ Възраждане ”, с цел да може България да бъде самостоятелна страна и да не бъде намесвана в непознати спорове ”, сподели още Костадинов. По думите му в случай че се сформира друго държавно управление, то ще е с цел да вкара страната ни в спор.

Помолен да изброи четири страни, които не членуват в НАТО или Европейския съюз, само че които са добре ръководени и с висок стандарт на живот, водачът на „ Възраждане ” сподели: „ В Европа има и втори Европейски съюз. Казва се ЕАСТ – Европейска асоциация за свободна търговия. Тя сплотява четирите най-богати страни в Европа. Те не са в Европейския съюз. Това са Норвегия, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн ”.
Костадинов разяснява и войната в Украйна. По думите му референдумът в няколко окупирани от Русия украински територии съставлява нарушаване на интернационалното право. „ България към този момент е признавала подобен вид нарушаване ”, сподели претендентът за народен представител като изясни, че засяга Косово. „ Русия ще завоюва тази война, тъй като тя отиде там, с цел да пази свои сънародници, които бяха подложени на 8-годишен тормоз ”, безапелационен е водачът на „ Възраждане ”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР