По-малко от месец преди следващата си битка на професионалния ринг,

...
По-малко от месец преди следващата си битка на професионалния ринг,
Коментари Харесай

Тервел се бие с американец в Пловдив

По-малко от месец преди идната си борба на професионалния кръг, един от най-хубавите български боксьори Тервел Пулев към този момент знае името на противника си. Това е коравият американец Дешон Уебстър, разкри GONG.BG. 

Срещата сред двамата ще се организира на 14 декември в зала " Колодрума " в Пловдив. Победителят ще вземе интерконтиненталната титла в полутежка категория. Очаква се покрай Тервел в борбата да е и по-големият му брат Кубрат Пулев, който ще бъде негов секундант. 

Дешон Уебстър е измежду мощните бойци в категорията. Той е на 28 години, като досега има 16 дуела в кариерата си. От тях е спечелил 12, като шест от успехите му са с нокаут. Той има две равенства, както и единствено две загуби. Едната от тях е с нокаут. 

Интересното е, че последните му два дуела приключват наедно. Те са с Ал Сандс на 9 август и с Денис Морис на 7 септември. Загубите му са от непобедените досега Стивън Нелсън на 9 юни 2018 година и Али Ахмедов на 8 декември 2017 г. 

Дешон Уебстър е прекарал безусловно цялата си кариера досега по кръговете в родината си Съединени американски щати. Всичките му 16 борби досега са се провели на разнообразни точки в страната, като дуелът с Тервел ще е първият му отвън нея. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР