По-малко от 24 часа остават до интервюто на Хари и

...
По-малко от 24 часа остават до интервюто на Хари и
Коментари Харесай

Пред Опра! Ще обяви ли Меган война на кралицата?

По-малко от 24 часа остават до изявлението на Хари и Меган пред Опра Уинфри, за което във Англия са безапелационни, че ще взриви Бъкингам. „ Дейли мейл “ твърди, че в изявлението Маркъл ще упрекна херцогинята на Кеймбридж – Кейт, херцогинята на Корноуел Камила и английският престолонаследник Чарлз, че са подавали на медиите негативна информация  за нея, до момента в който към момента е била почитан член на английското кралско семейство. Това се приема като оповестяване на война на кралицата.

Преди дни Бъкингам упрекна Меган в тормоз над чиновници в двореца. Съпругата на Хари отхвърли обвиняванията.

Двучасовото предаване ще бъде излъчено в праймтайма на телевизия Си Би Ес тази неделя. В него Меган и Хари ще приказват както за прекараното време в кралския двор, по този начин и за живота откакто публично се отхвърлиха от отговорностите си към короната.

Няколко фрагмента към този момент бяха излъчени от малкия екран и събраха милиони гледания. В един от тях Меган споделя: „ Не знам по какъв начин чакат да си мълчим след всичкото това време, в случай че Фирмата има дейна роля в изработването на неистини за нас. Ако това съставлява риск да изгубим нещо… Искам да кажа, че към този момент загубихме доста. “, съобщи бТВ.

Хари споделя, че е благополучен от обстоятелството, че има човек до себе си в този сложен интервал, за разлика от майка му – принцеса Даяна, която е трябвало да премине сама през раздялата с кралското семейство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР