По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев се занимава с

...
По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев се занимава с
Коментари Харесай

Братът на Годжи развел куп родни звезди

По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев се занимава с радикално друга специалност от батко си, приключил е право и е специализирал с бракоразводни каузи. Кантората му се намира в центъра на София и е желана от доста родни вип персони. Според осведомени той развежда куп известни персони от бизнеса, а около брат си набрал и задоволително клиенти от шоу средите, написа " Галерия ".

Иво има положително име в гилдията и множеството му клиенти съумяват да завоюват делата в своя изгода. Такъв е казусът с Ицо Хазарта и първата му жена Диана Котева през 2007 година Милчев съумял да отнеме родителските права на майката и макар, че в този момент съдът е отсъдил на Диана да вижда 14-годишната си щерка Аделина, Хазарта крие дъщеря си, не дава отговор на телефонните позвънявания на някогашната си жена, нито отваря вратата на дома си, с цел да може Диана да вземе наследницата им.

Жената към този момент е завела няколко тъжби в полицията, чака решение и от Европейския съд в Брюксел. Но това ни минимум не тормози юрист Иво Милчев, който се хвали, че рядко губи каузи. Той е предан напълно освен на работата си, само че и на фитнеса, с помощта на който през последните две години съумял да смъкна над 30 кг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР