По какво се познава една истинска модна икона? По това,

...
По какво се познава една истинска модна икона? По това,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм, която ни показва как да изглеждаме стилни и у дома

По какво се познава една същинска фешън икона? По това, че даже и по време на локдаун и хоум офис намира метод да наподобява стилно, елегантно, само че и да се усеща удобно, захвърлила високите токчета и полите вид „ молив “. Признаваме, че Виктория Бекъм знае по какъв начин да наподобява безупречно даже и вкъщи.

Тя не стопира да разгласява фотоси и селфита в профила си в Инстаграм, в които ни демонстрира по какъв начин комбинацията от дънки и пъстър пуловер може да бъде съвършена за работните мигове у дома. Разбира се, по този метод тя популяризира модели от личния си бранд, само че пък в случай че не ви се дават 500 паунда за пуловер или 450 за дънки, има надалеч по-бюджетни неща, които можем да откриемте онлайн.
               

Комбинацията от плетена горна и долна част е другата загадка на Posh Spice, като вместо състезателен панталон и жилетка, при нея е комбиниране от пуловер и дълга пола. Нещо, което би ни предиздвикало да се усещаме удобно, само че и стилно. А това толкоз ни липсва в последно време. Вниманието към облеклото пък ще ни стимулира в допълнение да бъдем по-продуктивни надалеч от офиса, когато постоянно ни се желае да не отваряме преносимия компютър заран, а да се сгушим на дивана с книга в ръка. 

Това се отнася и за косата. Знаем, че най-често я прибирате на опашка или повърхностно овладявате кичурите с някой аксесоар като шнола и диадема, само че от време на време си заслужава да я оформим на небрежни талази или да я надигнем. Ей по този начин за персонално самочувствие пред камерата на Zoom. Ние използваме спрея за топлинна отбрана на    от серията  TRESemmé Keratin Smooth. Той освен пази и подхранва, само че и ни оказва помощ по-лесно да оформяме косата си.
               

Добавяме и някакво украшение, с цел да приключим цялостния тоалет и няма потребност да чакаме някой мотив, с цел да привнасяме по малко празнично въодушевление всеки ден. Особено този декември, когато ще би трябвало да се лишим от блясъка на щурите коледни празненства.

 

С поддръжката на   

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР