По инициатива на Националното сдружение на сираците в България 25

...
По инициатива на Националното сдружение на сираците в България 25
Коментари Харесай

Деца лишени от родителска грижа от Лом ще почиват безплатно на море

По самодейност на Националното съдружие на сираците в България 25 деца и ръководителите им ще почиват на море от 1 до 6 септември в петзвездния хотел „ Роял парк “ на к.к. Елените, Св. Влас на база ол-инклузив.

Инициативата стана допустима с помощта на щедростта на госпожа Маринела Арабаджиева, съдружие „ Маринела “ и „ Виктория груп “.

Трескава подготовка за провеждането на летния лагер тече сега, като за децата към този момент са обезпечени даже и плажни кърпи.

Надяваме се с този жест да доставим наслада и незабравими страсти през лятната почивка на децата показа шефа на съдружие „ Маринела “ госпожа Ангелина Ангелова. Председателят на Националното съдружие на сираците в България господин Слави Михайлов благодари на госпожа Маринела Арабаджиева, шефа на съдружие „ Маринела “ госпожа Ангелина Ангелова и „ Виктория груп “ за следващ път за поддръжката и помощта, която оказват на деца в неравностойно обществено състояние да имат незабравимо лято.

Слави Михайлов напомни, че благородните жестове на съдружие „ Маринела “ не са еднократен акт и не инцидентно през месец февруари 2018г. в столицата съдружие „ Маринела “ беше почетен с Почетен приз за „ Добродетел на 2017 година “ по време на проведена публична гала, на която бяха наградени доста политици, предприемачи и общественици поради дейната помощ и поддръжка в интерес на деца, лишени от родителска грижа.

Осигуряването на летния отдих за децата ще разнообрази всекидневието им отвън обществената институция в която се отглеждат и възпитават сподели още Слави Михайлов. Кметът на Лом госпожа Пенка Пенкова изпрати благодарствено писмо за прелестната и навременна самодейност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР