По инициатива на БФС, Община Дряново и ФК Локомотив 1927

...
По инициатива на БФС, Община Дряново и ФК Локомотив 1927
Коментари Харесай

Дряново бе домакин на курс за лиценз УЕФА В треньор на вратари

По самодейност на БФС, Община Дряново и ФК " Локомотив 1927 " от 16 до 18 май в Дряново се организира първия Блок от курс промяна на националните лицензи треньор на вратари " А " и " В " равнище в УЕФА " В " лиценз треньор на вратари.

Втория Блок ще се организира в София на 27 и 28 юни под наблюдението на УЕФА- специалиста Мартин Томас.

Обучението в Дряново бе проведено от Българска Треньорска Школа по Футбол, като за задачата бяха употребявани спортните уреди на стадион " Локомотив " в гр. Дряново и конферентната зала на Бутиков фамилен хотел " ВСК Кентавър ", където бяха настанени треньорите.

Лектори на курса бяха доктор. Нестор Юруков, гл. ас. Даниел Димов- учител в НСА и главен инструктор в треньорската школа на БФС, Илия Иванов - отговорник за вратарското направление в Академията на ЦСКА- София и Боян Пейков- треньор на вратарите на ПФК " Черно море " Варна.

" Много сме удовлетворени от положението на спортните бази на територията на община Дряново, както и от гостоприемството и изискванията, които ни даде хотелът. Благодарим за поддръжката на управлението на Община Дряново, ФК " Локомотив 1927 и шефа на хотела госпожа Петя Кръстева ", съобщи доктор Нестор Юруков.

Поздравителен адрес от управлението на Община Дряново връчиха зам-кмета на Община Дряново Николай Карагьозов, ръководителя на Общински съвет-Дряново Тодор Георгиев и Експерт спортни действия в Община Дряново Генади Цитлакидис, които посетиха едно от образователните занаятията и приветсваха всички треньори и техните лектори.

Представителите на Община Дряново насочиха покана към гостуващите треньори за присъединяване в годишния детски футболен шампионат, който ще се организира от 16 до 19 юни в Дряново.
 Снимка 574646
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР