По-голямата част от привържениците на ЦСКА, които участват в организираните

...
По-голямата част от привържениците на ЦСКА, които участват в организираните
Коментари Харесай

Мирише на бойкот на „Армията“! Данаил Ганчев на спешни срещи през уикенда

По-голямата част от последователите на ЦСКА, които вземат участие в проведените агитки за мачовете, желаят протест, твърди БЛИЦ. Те не предвиждали да стъпват на стадиона за неопределен срок.  Желанията им са две – или клубът да има нови притежатели, или актуалните да трансформират напълно политиката на ръководство.

От 24 до 26 юни в Борисовата градина ще се организира шампионат по дребни малки врати в памет на известния почитател на ЦСКА Дени. Интересът към събитието е голям и към този момент над 70 отбора са дали поръчка за присъединяване.

Именно тогава ще се организира среща сред главните фенски фракции и управлението в лицето на Данаил Ганчев. Феновете държат на диалога да участва и Гриша Ганчев.

Засега не е ясно какво ще се случи, само че най-малко на този стадий е доста евентуално, в случай че не се получи желаният от ентусиастите резултат, те  да бойкотират първите мачове на ЦСКА от новия сезон.

На среща с почитатели в провинцията Данаил Ганчев разгласи, че към този момент той ще се занимава с оперативните и злободневните тематики в клуба. Запалянковците обаче отвърнаха, че тази ария към този момент я слушат от година, та и повече.

Според непотвърдена информация на БЛИЦ обаче скоро синът на Гриша Ганчев в действителност ще се снабди с акции на ЦСКА и публично ще се трансформира в един от притежателите на „ алените “.  Било въпрос на няколко дни, дори върви мълва, че е станало факт…

Данаил имал и различен проект – да докара в скоро време от чужбина мощен рекламодател в Борисовата градина. Даже под сурдинка се приказва, че Ганчев-младши търси нов съсобственик, който щял да изкупи най-малко 30% от акциите на клуба. Твърди се, че всичко това ще бъде главният коз на Данаил в тежките диалози, които предстоят с тарторите на бранш „ Г “ в края на седмицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР