По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била

...
По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била
Коментари Харесай

Жената, която се барикадира във фризьорски салон във Варна, била жертва на имотна измама

По думите й собственичката на въпросния фризьорски салон е била в скрит план против нея с други лица

46-годишната жена, която на 26 януари нахлу въоръжена във фризьорски салон във Велико Търново и се барикадира в него за повече от 8 часа, е с повдигнати няколко обвинявания и е арестувана под домакински арест. От там обаче, тя описа за претекстовете, довели я до това решение, предава.

По думите ѝ, тя е жертва на имотна машинация и скрит план от няколко лица, измежду които е и собственичката на въпросния фризьорски салон.

Във въпросния ден Евелина Антонова нахлула в салона с желание да позволи спора и да принуди фризьорката да признае измамата. За задачата Антонова сама се обадила авансово на тел 112 и водила договарянията пред чиновниците на телефона.

Казва, че стреляла във въздуха на улицата, когато обстановката излязла от надзор и вместо диалог другата жена я блъснала и напуснала салона. Признава, че безогледно решила да се върне в помещението и да се барикадира сама в него. През цялото време чиновници на полицията и експерти са водили договаряния с нея, до момента в който най-после съумели да я убедят да се съобщи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР