Със сигурност не е лесно да си Наско Сираков в

...
Със сигурност не е лесно да си Наско Сираков в
Коментари Харесай

Епохата на временните треньори в Левски

Със сигурност не е елементарно да си Наско Сираков сега. Ерата му като притежател на Левски е една от най-тежките в историята на клуба. През какво ли не минаха " сините " за тези близо 4 години, с цел да стигнат до финансовите резултати, които в действителност са добра основа за бъдещето. Стига на " Герена " най-сетне да си подредят къщата, както би трябвало. От - до, както се споделя. Лошо е, че първият тим още веднъж ще започва от кота " Нула ". И лятото още веднъж ще бъде обвързвано с търсенето на нов треньор, а не с добре планувана подготовка и укрепване за новото състезание.

На първо време обаче " сините " би трябвало да се разделят с Костов по някакъв цивилизован метод, а по-късно да намерят и заслужен краткотраен вид, който да спре свободното рухване.
 Когато Николай Костов откри огромна звезда за международния футбол
Когато Николай Костов откри огромна звезда за международния футбол

Едно от тези имена е футболистът на Интер Хенрих Мхитарян

И тук не може подминем един факт - ерата на Наско Сираков може умерено да бъде наречена - Епохата на краткотрайните треньори. За пети път голмайстор номер 1 на " сините " за всички времена ще би трябвало да опре до пожарен вид, с цел да избави ситуацията. А то сега е много безнадеждно. Миналата година Европа бе действителна цел и Левски съумя да я реализира, с цел да избави сезона. Сега обаче спечелването на виза зависи само от решимостта на играчите на Лудогорец да завоюват дубъл. Освен това, " сините " би трябвало да завоюват и борбата с Локомотив Пд за четвъртото място. И за тази цел са им нужни четири победи. Една от тях е наложителна - гостуването на " Лаута ". Логично е, че при тази обстановка няма доста навити да поемат нещата след Николай Костов. Последният пък бе третият титулярен вид, който няма да може да запише цялостен сезон. Славиша Стоянович си потегли по време на рецесията с COVID-19. Стоилов хвърли оставка след раздор със Сираков. Сега пък Костов стана жертва на резултатите.

Не можем да подминем и друго. На " Герена " стигнаха и до запаса на резервата. Тодор Симов трябваше да води един мач, откакто Живко Миланов си потегли и се чакаше Стоилов да се завърне.
Треньор Мачове Победи Равни Загуби Петър Хубчев 2 0 0 2 Георги Тодоров 18 6 4 8 Славиша Стоянович 13 5 4 4 Живко Миланов 16 5 2 9 Тодор Симов 1 1 0 0 Станимир Стоилов 62 34 16 12 Елин Топузаков 11 6 2 3 Николай Костов 38 19 8 11
Заб.: Цанко Цветанов и Кирил Нестеренко замениха надлежно Станимир Стоилов и Николай Костов за по 1 мач поради санкции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР